Navigation


Med BRAZZBROTHERS i lokstallen VU-2006:

En ny svingende konsert med Brazzbrothers i Lokstallen. Som sist i 2003 ble dette en flott opplevelse både for musikerne og publikum

Svingende moro

Av: Ann-Kristin Hanssen

The Brazz Brothers og LKAB Musikkorps fikk det til å svinge skikkelig i Lokstall 1 onsdag 15. mars. Det var nesten umulig å sitte stille.

Den første delen av konserten spilte The Brazz Brothers uten LKAB Musikkorps. Fra første låt var publikum med. Det var skikkelig trøkk, og veldig god lyd.

Utrolig stemning
Gutta showet på scenen, og skapte en utrolig stemning i salen. De danset afrikanske danser, sang og spilte afrikanske rytmer så føttene mine trampet takten av seg selv. De spilte også selvkomponerte sanger, blant annet en låt som var komponert til Nidarosdomen. Den katedrale stemningen passet også utrolig godt i den gamle lokstallen. Gutta viste en sånn spilleglede på scenen at det varmet i hjerterota.

«Gutta viste en sånn spilleglede på scenen at det varmet i hjerterota»

Kjempebra
Siste del av konserten var LKAB Musikkorps med, og det fungerte veldig bra. Det er helt utrolig at korpset og The Brazz Brothers ikke hadde øvd sammen mer enn noen timer. Det ble enda mer trøkk med et fullt korps i tillegg til Brazz Brothers.

På slutten reiste publikum seg, klappet, danset og sang med. Hele natta på Narviks utesteder gikk folk rundt og sang på strofer fra konserten. Bedre tilbakemelding fra publikum enn det kan vel ikke musikerne få?

Støy
Dessverre ble deler av konserten skjemmet av støy. Ett er at folk kommer sent. Noe annet er det at de prater høylytt når de kommer, selv om musikerne er midt i en sang. Bedre blir det ikke når mange fortsetter å prate høylytt til tross for at de ble hysjet på mange ganger.

Dette forstyrret deler av konserten for mange, og burde vært helt unødvendig. Hvis de ikke var mer interessert i konserten enn som så, burde de heller gått på ett av byens utesteder.

«Hvis de ikke var mer interessert i konserten enn som så,
burde de heller gått på ett av byens utesteder»

Heldigvis overskygget de gode prestasjonene på scenen bråket, slik at totalopplevelsen ble utrolig bra - og vi kunne forlate Lokstall 1 smilende etter ett av Vinterfestukas desiderte høydepunkter, synes Ann-Kristin Hanssen 


http://www.fremover.no/vinterfestuka/article2003104.ece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT OSS:

LKAB MUSIKKORPS
POSTBOKS 230
8503 NARVIK
Styreleder: Elise Hindahl
Tlf.: 48 15 71 94


Nye medlemmer er hjertelig velkommen!

INFORMASJON


LINKER: