Navigation


Førjulsshow 2005 med Øyvind Blunck og Guri Schanke:

3 fulle hus for et fornøyd julebordspublikum på Folkets Hus i slutten av november.

Gjort på et Blunck

Av: ESPEN MØLLER BAKKE

Alt Øyvind Blunck trengte var noen få sekunder før hele salen brøt ut i full latter. Et variert førjulsshow med mye god og rolig musikk falt godt i smak, og da showet var ferdig ventet det trampeklapp fra publikum.

Etter en rolig og avslappende start med sanger av Guri Schanke og Narviks egen «Klasken» ble det en lang og nesten evigvarende latter da, Øyvind Blunck spilte rollen som «thursty». Her haglet det med gloser og gode historier på engelsk og norsk.

Etter dette fikk publikum se duett med sangen «All I ask of you» fremført av Schanke og Klasken til salens store begeistring.

Kveldens høydepunkt v ar selvsagt da Fridtjof kom susende inn på scenen med en gammel tempolett moped. Etter noen runder på scenen endte han på tanken, med sin egen kommentar.

– Denne satt rett i sikringsboksen, før han fortsatte med at.

– Der gikk hele verktøyskrinet til helvete.

Da latteren hadde lagt seg var Guri igjen ute og flørtet med noen av gjestene, og da hun satt på fanget til en av publikummerne ble det hett for mannen på fremste rad. Han var tydelig strålende fornøyd både med å ha dama på fanget og resten av hele førjulsshowet til Schanke, Blunck og LKAB Bigband.


http://www.fremover.no/kulturliv/article1845060.ece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT OSS:

LKAB MUSIKKORPS
POSTBOKS 230
8503 NARVIK
Styreleder: Elise Hindahl
Tlf.: 48 15 71 94


Nye medlemmer er hjertelig velkommen!

INFORMASJON


LINKER: